Navigatie

Hikari

Hikari Staple, Hikari Gold, Hikari Wheat-Germ, Hikari Spirulina, Hikari Silkworm en Hikari Hi-Growth koivoer zijn topkwaliteit Japanse koivoeders, De Hikari Staple is een dagelijks voeder voor uw Koi, Hikari Gold is een topkoivoer met kleurverbeterende voedingsstoffen voor prachtige gezonde koi. Hiari Wheat-Germ is een licht verteerbaar koivoeder dat ook in de wintermaanden gebruikt kan worden. Hikari Silkworm is een zeer gezonde lekkernij voor uw koi. Een van onze meestverkochte soorten is de Hikari Hi-Growth, een topkwalieit Hikari voer dat voor extra groei zorgt. De hoogwaardige ingredienten en op elkaar aansluitende voedingsstoffen zorgen hier voor. Hikari Spirulina is een hoogwaardig kleurvoer, vaak wordt deze gemixt met de Hikari Hi-growth of de Hikari Staple. We hebben alle Hikari voeders direct uit voorraad leverbaar. Vanaf €29,- bestelwaarde betaald u géén verzendkosten!

Voor onze Saki-Hikari voer selectie klikt u HIER  <- echt kampioens voer !
Voor Hikari Friend voer klikt u HIER  <- extra voordelig !

 • -23%

  Hikari Wheat-Germ Sinking 500gr / korrel Medium
  Hikari Wheat-Germ Sinking 500gr / korrel Medium

  Dagelijks zinkend voer voor Koi en andere vijvervissen, wanneer de water­temperatuur lager is of wanneer u voor een verbeter­ de verteerbaarheid wilt zorgen.

  • Het gebruik van tarwekiempitten zorgt voor meer natuurlijke…

  € 13,95 € 10,75
 • Professional Feeder voermachine
  Professional Feeder voermachine

  Superfish Professional Feeder

  Het voeren van uw vissen met een voederautomaat heeft veel voordelen. U haalt het maximale uit uw vissen door altijd precies de juiste hoeveelheid voer te geven. Dit zorgt voor een optimale groei en…

  € 175,00
© 2011 - 2018 Webshop kamerfilter.nl / kamerfilter.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie